Verzending 1-2 dagen5+ Betaalmethodes (o.a. iDEAL)Fysieke winkel in hartje Rijssen!

Jurianne Matter Bygge Tiny House Red

16,95

Uitverkocht

Prachtige huisjes van Jurianne Matter

Uitverkocht

Voeg toe aan wenslijst
Voeg toe aan wenslijst
Artikelnummer: 10549 Categorie:

Beschrijving

BYGGE is een dorpje van 12 heel diverse huisjes: oud, urban, landelijk, knus en oud maar ook nieuw en modern. Het zijn echte pre-fab huisjes: voorgestanst, voorgerild, en de raampjes zijn er al uitgebroken. Zelfs de muren binnen zijn al voorzien van behang in een hippe botanische zwart wit print. Het enige dat jij als huizenbouwer nog hoeft te doen is de muren en de daken op de aangegeven plek op elkaar lijmen.

Bezig zijn met papier geeft een heerlijk gevoel. De ontwerpen van Jurianne Matter zijn zo ontworpen dat iedereen ze kan maken. Dit is het eerste ontwerp waar we de lijmpot bij moeten gebruiken. Heerlijk aan de keukentafel de huisjes in elkaar vouwen is al fijn. En met de huisjes kan je zoveel doen. Het pintrest bord van Jurianne staat er vol mee. Het veelzijdige aan dit ontwerp trekt erg aan.

Het afbouwen van het dorpje is een feest op zich en daarna kan je gaan schuiven. Wordt het een gezellig dorpspleintje op tafel of een kaarsrechte straat op je vensterbank of tegen de muur? Rijg je er een slinger van of geef je er één cadeau op een housewarming party?

Een setje BYGGE heeft de grootte van een A4, je kunt het dus gemakkelijk als cadeautje verzenden, het past door de brievenbus!

WINTER TIP! Maak het hipste adventsdorp ooit: Koop 2 setjes (= 24 huisjes) en nummer de huisjes met kleine ronde stickertjes van de kantoorvakhandel. In ieder huisje kun je dan een klein cadeautje of briefje stoppen voor elke adventsdag.

Mocht je de huizen willen verlichten, gebruik dan alleen kunstlampjes en nooit echte theelichten ivm brandgevaar.

BYGGE tiny houses,  12 gestanste en gerilde papieren huisjes.

Afmetingen:

Grootste huis: 7,5 cm, 8 cm, 6cm (HxBxD).

Kleinste huis: 6,5 cm, 6,5 cm 4,5 cm (HxBxD)

Titel

Ga naar de bovenkant