Beschrijving

SLIM COLLECTION

Tweede editie van IZIPIZI Studio, SLIM is geïnspireerd op de pop van de jaren 90: een ovaal en zacht montuur met een sterke stijl.
Ontstaan uit ons verlangen om te innoveren en een glimlach op je gezicht te toveren met unieke producten tegen een betaalbare prijs, biedt SLIM een esthetisch uiterlijk dat lijkt op metalen monturen:

Ultradun en ultralicht, het frame is opgevouwen slechts 25 millimeter en weegt slechts 12 gram!

Een technische en ecologische prestatie, ontdek ons eerste biosourced frame, ultra technisch en design.

Als kers op de taart wordt de SLIM geleverd met een milieuvriendelijke verpakking.

 

SPECIFICATIES

De zon zendt zichtbare en onzichtbare elektromagnetische golven uit. De meest schadelijke onzichtbare stralen zijn ultraviolette stralen (UV) en zijn zelfs op bewolkte dagen gevaarlijk: wolken absorberen slechts 10% ervan.

 

Zonnebril cat.3
Met zijn UV-categorie 3 lenzen biedt de Slim optimale bescherming tegen de gevaren van de zonnestralen.

Ultradun
De Slim heeft de toepasselijke naam. Het is ultradun en combineert elegantie en lichtheid. 20% dunner dan ons iconische # D-model, het is zonder twijfel een technische en designprestatie.

Ultra licht
Om optimaal comfort te garanderen, bieden wij u een ultralicht montuur aan dat slechts 12 gram weegt! De Slim is 40% lichter dan ons iconische #D-model.

Biosourced frame
Voor deze tweede editie van Izipizi Studio hebben we ons eerste verantwoorde en planeetvriendelijke frame gemaakt, gebaseerd op 45% biobased materiaal. Dit biosourced materiaal is afgeleid van een 100% natuurlijk element: castorolie.