Dit Engel jasje van wolfleece is één van onze favorieten door een combinatie van fijne eigenschappen. De Engel Natur jas is heerlijk zacht, dik, luchtig en licht. Wij vinden hem ideaal voor in de draagdoek of drager. Maar uiteraard ook fijn om in buiten te spelen of te dragen in de kinderwagen en bakfiets. De boorden van de mouw zorgen dat er geen wind het jasje in gaat. Zo houdt je kindje de warmte lekker binnen. Engel heeft deze jasjes uitgebracht in mooie kleuren. Welke kleur past het beste bij jouw kindje?

EIGENSCHAPPEN ENGEL JASJE WOLFLEECE

– Heerlijk zacht
– Voelt heel licht en is lekker warm
– Het jasje is ademend
– Helpt je kindje bij het reguleren van temperatuur
– Ideaal voor in de draagdoek of drager

PASVORM

De juiste maat bepaal je makkelijk door een kledingstuk te nemen dat je kindje nu past. Door dat op te meten en te vergelijken met onze maattabel, kun je de juiste maat bepalen. Het is niet erg als het jasje nog iets te groot is. De mouwtjes sla je makkelijk om zodat je het jasje passend kunt maken.

WASVOORSCHRIFT

Wol heeft een fantastische eigenschap: het reinigt zichzelf! Lucht het jasje door het even buiten te hangen als het droog is of binnen in bijvoorbeeld de babykamer. Wil je het jasje toch wassen? Gebruik dan een klein beetje wolwasmiddel. Was het jasje van Engel op de hand of op het wolwasprogramma van de wasmachine. Houd de temperatuur onder de dertig graden en voorkom schommelingen. Zet de toeren laag. Duw het water voorzichtig uit het jasje en voorkom wringen en wrijven. Hang het jasje vervolgens te drogen op het wasrek.