Verzending 1-2 dagenGratis verzending NL vanaf € 75,-5+ Betaalmethodes (o.a. iDEAL)Fysieke winkel in Leeuwarden

Micro Step

Home/Winkel/Micro Step

 

Stepjes van Micro Step

Een microstep is één van de meest stabiele steppen die op de markt verkrijgbaar zijn. Zo heeft de Mini Micro twee wielen aan de voorzijde en éen aan de achterzijde. Dit zorgt voor een goede stabiliteit. Naast de steps met drie willen vind je ook steppen met één voorwiel en één achterwiel. Het is dus maar net waar de voorkeur naar uitgaat van je kindje. In ons assortiment vind je een ruim aanbod Micro Steps. Om de steps helemaal compleet te maken kun je step accessoires aanschaffen en de step nog leuker maken.

Mini Micro step

Je vindt in ons assortiment onder andere de Mini Micro step. Wat deze step zo uniek maakt zijn het aantal wielen. De Mini Micro heeft in totaal drie wielen, waarbij twee aan de voorkant en één achter. Een ander mooie eigenschap van de step is dat je kindje stuurt wanneer hij of zij aan één zijde leunt. Hierdoor worden balans, coördinatie en motorische vaardigheden ondersteunt en ontwikkeld. De Mini Micro step is het gehele jaar door te gebruiken. Tevens laten de wielen geen strepen achter op de vloer. Tot slot zorgt de solide constructie een soepele en stille rit.

Maxi Micro step

Is je zoon of dochter tussen de 5-12 jaar oud? Dan kun je kiezen voor de Maxi Micro step die gemaakt is voor stoere en sterke grote kinderen. Het unieke leun-en-stuur mechanisme – kinderen sturen met hun gewicht – geeft het gevoel aan kinderen dat ze door de straten surften. Hij is sterker en stoerder dan de Mini en is voor grotere en zwaardere kinderen gebouwd.

Bekijk de gehele microstep collectie op onze website of kom langs in onze winkel. Wij zijn gevestigd in Leeuwarden. Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar de bovenkant