Verzending 1-2 dagenGratis verzending NL vanaf € 100,-5+ Betaalmethodes (o.a. iDEAL)Fysieke winkel in Leeuwarden

Maileg

Home/Winkel/Maileg

 

Maileg speelgoed & knuffels

In de fantasiewereld van Maileg kunnen kinderen helemaal wegdromen. Met de diverse muisjes in verschillende thema’s wordt de verbeeldingskracht van elke kind gestimuleerd. Het is een wereld waarin luciferdoosjes dienen als muizenbedjes met een bijpassend dekentje. Kinderen kunnen de hele muizenfamilie van het merk Maileg sparen en lekker hun fantasie kwijt.

Over het merk

Het Deense designmerk Maileg is in 1999 opgericht door Dorthe en Erik Mailil. Elk ontwerp wordt met veel oog voor detail gemaakt. De producten worden deels met de hand de hand gemaakt en er wordt al gekeken en gezocht naar bijzondere materialen. Waar mogelijk wordt er gekozen voor biologisch katoen, maar er wordt meestal gebruik gemaakt van een mengeling van stoffen om tot een bijzonder eindresultaat te komen. Er wordt altijd gekozen voor de allerbeste materialen, waaronder biologisch katoen, gifvrije en loodvrije verf, maar ook recyclebaar hout.

Maileg assortiment

Bij ons vind je een breed assortiment van het merk Maileg. Natuurlijk zie je veel de Maileg muisjes voorbij komen, maar ook het prachtige vintage Maileg poppenhuis. Je vindt de leukste Maileg accessoires in ons assortiment om ook het poppenhuis leuk aan te kleden. De leuke patronen en vormen zorgen voor een gezellige sfeer. Is jouw kindje aan het tanden wisselen? De tanden fee, voor zowel jongens als meisjes, maakt het allemaal net wat minder spannend. Je kindje kan de tandjes vervolgens bewaren in één van de mooie tandenbakjes van Maileg. Het assortiment van Maileg bestaat uit hoogwaardige producten en speelgoed waar kinderen lang plezier van kunnen hebben.

Voor meer informatie of vragen kun je contact met ons opnemen.

Ga naar de bovenkant