Verzending 1-2 dagenGratis verzending NL vanaf € 75,-5+ Betaalmethodes (o.a. iDEAL)Fysieke winkel in Leeuwarden

Konges Sløjd

Home/Winkel/Konges Sløjd

 

Konges Sløjd kleding & speelgoed

Konges Sløjd is een prachtig Deens merk dat bestaat uit kwalitatieve kleertjes, mooie accessoires en speelgoed. Het merk Konges Sløjd staat garant voor kwaliteit, functionaliteit en minimalisme. De producten van Konges Sløjd stralen luxe, eenvoud en kwaliteit uit. De collecties worden in gelimiteerde oplagen gemaakt, zodat het uniek blijft. Het merk legt graag de focus op kwaliteit, functionaliteit en eenvoud in hun kinderartikelen. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod in Konges Sløjd producten.

Over Konges Sløjd

Het creatieve merk Konges Sløjd wil een ode brengen aan het wilde, gevarieerde en perfect, maar soms ook imperfecte leven met kinderen. Konges Sløjd heeft als doel om doordachte en kwaliteitsbewuste ontwerpen te maken met behulp van unieke kenmerkende prints en kleurenpalet, terwijl er humoristische esthetiek wordt gebruikt. Alle kleding voelt zacht aan en je kunt het je kindje comfortabel en veilig maken bij regen, zonneschijn of minder goede nachten. Konges Sløjd wil een pad banen voor kleding, speelgoed en interieur dat je geproduceerd op een milieuvriendelijke manier en lang mee gaat. Alle producten worden gemaakt om knuffelige newborns, avontuurlijke peuters of nieuwsgierige kinderen te laten leven en dat dit wordt doorgegeven. Bij Konges Sløjd omarmen ze de ups en downs van het ouderschap en hopen ze een beetje eenvoud in je leven te brengen door middel van hun comfortabele, technische en veelzijdige collecties.

Assortiment

In ons assortiment vind je een ruimte collectie van Konges Sløjd. Voor zowel baby’s als peuters en kleuters. Zo vind je niet alleen kleding, maar ook speelgoed, zoals knuffels en mooie lifestyle producten. Bij lifestyle producten kun je denken aan bestek, zoals lepeltjes, accessoires voor op de kinderkamer, leuke haar accessoires, bijtringen, speelgoed, beddengoed en nog meer.

Bekijk onze collectie online of kom gezellig langs bij ons winkel die is gevestigd in Leeuwarden. Voor vragen of advies kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag verder.

Ga naar de bovenkant